fridadahlgrens

Regn

Publicerad 2011-07-30 12:32:12 i Allmänt,

Tog mig en sväng på stan imorse när de öppnade, skulle egentligen bara handla en hudkräm men fyndade även en tröja och en ny bikini! :D

Solen stekte så efter stdstrippen så la jag mig ute för att sola en stund men sen så kom regnet från ingenstans så innan jag hunnit in så var jag blöt! och nu så hällregnar det. Hoppas verkligen de hinner ge sig innan jag ska cykla till jobbet halv tre annars blir det blött att cykla!

Få njuta av en inne eftermiddag istället!

Gräs, glass och sol

Publicerad 2011-07-28 17:45:30 i Allmänt,

Idag har vi vaktmästrat och klippt gräs nästan hela dagen, jag har gått med handjagarn och trampat runt medans Danne har kört åkgräsklipparn. Så sjukt trött i fötterna är jag, mina ben är inte gjorda för att gå runt på de där viset en varm dag som denna känns som mina fötter är elefantfötter! Men man får se de från den ljusa sidan att man får lite gratis motion på nått vis blev jag säkert lite starkare av att klippa gräs :P

Sen när vi kom hem var jag så trött men jag kan inte vara inne när solen skiner, ville egentligen åka och bada men Daniel gillar verkligen inte att bada så han var inte så på de. Så då tvingade jag med honom en sväng på stan istället kan ju inte sitta inne och hänga! Vi gick förbi loppisen som är vid hamnen, tänkte att vi kasnke kunde göra några fynd,

 

och hittade denna underbara soffa och fotölj som vi kände direkt skulle passa in hos oss! Fin va!?!
Solen värmde eller rättare sagt steker så vi tyckte att vi hade gjort oss förtjänt av en glass så då blev det en glass och sommarmys vid gästhamnen!

 

en twsiter till mig...

... och en calippo till Daniel
Väldigt varmt och härligt var det att sitta vid hamnen och äta glass, ett härligt sommarminne!

Sen var det dags att vandra hem igen då Daniel hade en tid att passa, hans kompis Martin som numera bor i Oslo är nämligen här så han skall umgås med honom ikväll, så då var det bara att börja med Middagen som blev kanske bland det godaste som finns...



UGNSPANNKAKA



Som serverades med mammas hemmagjorda jordgubbssylt och glass,
MUMS!

Nu är det matkoma och Daniel har åkt iväg så nu ska jag dö en liten stund i soffan och bara njuta av att vara ensam en liten stund!

ledig onsdag

Publicerad 2011-07-27 18:58:24 i Allmänt,

I går efter jobbet for vi direkt ut till stugan, för en välbehövlig liten paus. Vart god mat kvällsdopp och kvällsmys med kissekatterna till Allsång på Skansen. Vi sov även där ute och tanken var att vi skulle gå upp tidigt och åka in till stan och klippa gräs och måla på vårat vaktmästeri. Men ibland går det inte som man vill och vi sov till kl nio. Sen var det bara att bege sig raka vägen och börja med de vi skulle! Hann iaf göra lite av det vi skulle men imorn är det bara gräsklippning som gäller så hoppas det är uppehåll.

Sen har jag hunnit med en stund i solen med min bok så skönt att slöa i solen en stund! Efter power napen i solen så kände jag att jag var sugen på att baka lite så nu står det en citronmarängpaj i ugnen så får hoppas den blir god! HAr även hunnit med att göra lite mat, blev pasta och köttfärssås och hela fem matlådor så nu känner jag mig rätt nöjd för idag och det är ju trots allt onsdag så placerar mig nu i soffan med ett glas rose!


 

Så har en bra kväll alla!

Lördagens bravader

Publicerad 2011-07-25 17:55:33 i Allmänt,

I lördags var vi ju som sagt ute på ulvön och här kommer lite bilder från dagen!


Grabbarna myser på väg ut till ön

Alla sjöbodar som man ser när färjan lägger till

Den kombinerade Brandstationen och turist informationen

Var den årliga tennisturneringen, Ulvö Open så vi fick se Foppa spela tennis

 



Gänget på väg, blev massa promenerande men vädret var fint så det var en
väldigt trevlig dag och senare även kväll!

 

Min mor och Far har även vart ner och hälsat på i helgen, de spenderade lördagen ute på Burön med Pelle och Monica ochde verkar ha haft väldigt trevligt. Sen på Söndagen kom mamma och pappa in hit till stan så jag skulle få träffa dem. Har ju haft punka på min cykel ett tag, men de fixade far, Tackar så väldigt mycket för den hjälpen! Inte dumt med besök från föräldrarna! sen visade vi dem runt lite här i  Örnsköldsvik innan det var dags att säga hej då. Jag må vara 25 snart men det känns ändå lite tråkigt när de åkte hem, när jag vet att det är länge tills vi får ses nästa gång.

Nu ska jag slöa i soffan en stund innan jag ska ta en promenad till Kvantum och möta upp Daniel så vi akn handla lite, finns inget att äta här hemma, Så för mig fick det bli gröt till middag men inte helt fel när man har hemmagjord jordgubbsylt till!!

Ulvön

Publicerad 2011-07-23 07:36:37 i Allmänt,

Idag blir det att åka ut till Ulvön för att turista! Alla säger ju att det är en sådan fin Ö så nu tänkte jag att vi skulle upptäcka denna Ö idag!  Vi ska cykla runt på Ön och se allt som man bör se hehe nus ka vi strax bege oss yt om färjan som skall ta oss till ön dock har vi hört att det brukar vara väldigt mycket folk som skall med så de gäller att vara i tid så vi kommer med färjan!

desutom så lyser solen och det bläser inte så mycket så det kan inte annat än bli en kanondag! Förhoppningsvis är vi hemma vid halv sex tiden så blir det att svida om och sen blir det kalass och utgång! taggad som få inföd denna dag och kväll!!



Känner att jag måste skriva några ord om det som hänt i Olso, känner lite extra för den staden sen jag var Au Pair där och hoppas verkligen att "min" familj inte blivit drabbade på något sätt. Så hemskt de som här hänt tänker extra på Norge idag

En katt borta

Publicerad 2011-07-22 21:14:01 i Allmänt,

Katterna bor ju som sagt ute på Burön nu under sommaren och från igår eftermiddag tills i dag mitt på dagen så har de fått vara helt själva där ute, då de kändeds ondödigt att ta hem dem bara för en kväll och de blir så orloiga över att flyttas runt. Så fick vi höra idag när vi kom ut till stugan att Pelle och Monica inte sett till lilla Pilsner på hela dagen hon hade inte visat sig en enda gång. Klart man blir lite orolig när hon inte kommit fram då vi sett huggorm så kändes de lite läskigt att veta att ingen sett henne på ett dygn.

Men efter envetet lockande av mig och Daniel så visar sig Pilsner som ingenting alls var ovanligt jamar lite och fnyser åt oss när vi förelår att vi skall gå in. Så inte var de nått fel på den katten inte, hon behagade bara inte att visa sig och komma in. Hon är en liten enstöring den där katten trivs bäst för sig själv. Men oerhört skönt att se att Pilsner levde och mådde alldels underbart bra i kvällsolen!


våran lilla Älskling!

slut på energi

Publicerad 2011-07-21 19:44:49 i Allmänt,

Bestämde mig redan igår att när jag kom hem från jobbet idag skulle jag genast bege mig ut på löptur, för att se om det onda som jag alltid drabbas av mirakulöst gått bort. Efter 6 km cykling och sedan ett försök på en ca 4 km löptur, som gick så där kunde springa nästan hela vägen innan jag fick ge upp för att kroppen säger ont!
Men det har ju gått bra att köra intervaller så ska nog försöka trappa upp dem istället så akn jag ju springa nått iaf!

Sen väl hemma var vi tvugna att laga middag med, så tråkigt och jobbigt när man är så hungrig och slut på energi att man bara vill dö! Men efter lite tjurande så bestämde lagada jag midag iaf äta måste man ju! Så till middag blev det kyckling i sambal olek sås och in i ugnen med dem och till kycklingen så blev det bulgur! Älsakr verkligen den där såsen så lätt och det blir så gott! Man blandar bara grädde, creme fraiche, soja och sambal olek och häller över kycklingen eller kötten och in ugnen! Gott och lätt att göra!!

Det värker i benen efter en heldag på jobbet och löptur på de och ändå så finner jag mig i attjag har energi att baka en kladdkaka innan det blir att parkera sig i soffan för resten av kvällen!

Våra katter är ju fast ute på sommarstugan på Burön, och fick just höra att våran Doris inte bara jagar möss hon har ätit och spytt upp ödlor och kommit in med rätt så stora fåglar! Hon har tydligen blivit helt galen, kommer bli jobbigt i höst när hon skall vara inne igen hehe


här är änderna

och där är änderna borta...

SOL

Publicerad 2011-07-20 21:29:18 i Allmänt,

Solen den bara fortsätter att skina, känns som att det aldrig är dåligt väder den här sommarn! så skönt när man kan cykla till och från jobbet i bara shorts och linne!

Tog en morgonpromenad i morse skönt att komma upp i tidigt även fast man börjar vid tre man hinner med så mycket på dagen då. Även fast jag just idag kanske inte har gjort så mycket.

Vi var en sväng upp till hyreshusen vi är vaktmäster på och hjälpte ett gamalt par att stänga ett fönster. De var rätt söta frun sa att man inte skulle lyssna på gubben då han såg småfolk överallt och gubben sa att tanten inte visste vad hon tala om, tydligen ingen som visste nått i deras hushåll :P

Allt detta bokläsande i solen har gjort att jag nog aldrig vart så brun som jag är nu och inte ens bränt mig, inte behöver man åka utomlands för att bli ordentligt brun den svenska solen fugerar alldels utmärkt!




Så här jag spenderar mina lediga dagar i solstolen med bok!

slänger in en bild på våran tokiga katt som verkligen tror att hon skulle
kunna ta sig an en svan...


Chins och dips

Publicerad 2011-07-19 20:15:01 i Allmänt,

Nu har jag satt ett mål, ska klara åtminstonde en chins och en dips inann sommarn är över! Att det skall vara så svårt att lyfta sig själv men nu ska jag banne mig klara det!

Känns som ett ralistiskt mål så nu ska jag kämpa!

Nu ska jag klippa av Daniel allt hår, måste gå nu innan han rakar sig som en skinnskalle :S

Måla, skrapa och baka

Publicerad 2011-07-19 16:52:51 i Allmänt,

Har fortsatt vårta evighetsprojekt med att skrapa och måla på vårat vaktmäsar jobb, varmt och mysigt solen blir det allt när man jobbar på! Efter några timmars måland så drog vi hem och medans jag parkerade mig i solen för välbehövlig vila så stannade Daniel inne och såg på Top Gear, typiskt killar :P när han väl kom ut ville han baragå in igen för att det blåste litegrann och blev kallt. Han är bra allt en liten vekling ibland!

Nu håller jag som mest på att baka ,det skall bli pizzabullar, som vi skall ha med oss när vi skall ut till ulvön på utflykt på lördag! Får se om det blir en kladdkaka senare med!


Förhoppningsvis så ser bullarna ut så här när de är helt klara!

jo men visst

Publicerad 2011-07-18 20:41:56 i Allmänt,

Har ju tränat på gymet med Daniel nu i sommar och tro det eller ej så börjar det faktiskt synas att jag har lyft lite skrot! Inte minst på mina spagetti armar som faktiskt kanske är uppfraderade från vanlig spagetti till lite tjockare variant med tuggmotstånd! Inte nog med att jag lyfter det jag ska lyfta är ju även Daniels personliga lilla slav så jag bär vikter hit och dit hela tiden. Tror ibland ja bara bär för att Daniel jäklas med mig :P

Känns faktiskt lite kul att man känner att de ger nått och att det inte var att kasta pengarna i sjön när vi köpte gymkort i sommar!

Här skulle det egentligen komma en fin bild på mig på gymet. Där ni skulle ha fått se hur jag tar i men ni får hålla tillgodo med denna. Rätt lik faktiskt!

Trillingar

Publicerad 2011-07-17 20:13:49 i Allmänt,

Har idag vart och hälsat på Daniels kusiner, varav en av dem har fått trillingar, tre stycken små flickor. Vi var på deras dop i höstas och de har nu hunnit bli över året och alla tre tulltar runt. Sjukt söta, men vilket jobb fatta att ha tre stycken småbarn jämt att hålla reda på? Glad att vi inte har tvillingar i släkten de räcker gott och väl med en när vi väl ska skaffa nån!

Sen har vi även hunnit med en sväng på gymet bra att röra på sig så man inte blir en soffpotatis under helgen men blir lätt så när man väl är ledig!

Nu blir det fotboll, måste ju se vem som vinner VM!

Helg

Publicerad 2011-07-17 10:08:26 i Allmänt,

Jobbade i fredags, kändes lite konstigt då de jag jobbat med i fyra veckor nu skulle gå på semester. Kändes lite som att jag skulle på semester med, men inte de jag får jobba på g fyra veckor till innan de blir lite ledigt innan allvaret börjar! Efter jobbet i fredags så drog vi ut till stugan för lite lugn och ro. Så skönt att bara kunna slappna av lite trots de dåliga vädret. Såg brons matchen igår kul att de lyckades ro hem en medalj, en liten bragd de var ju en man mindre rätt länge! Idag är det iaf sol så jag ska gå och parkera mig i solen med min bok hela dagen tills daniel kommer vid halv sex och hämtar mig! Ha en bra dag alla!

GLASS!

Publicerad 2011-07-14 20:09:58 i Allmänt,

Kom just hem från en glassdejt med Gina! God mjukglass och en massa pratande som det skall vfara en solig sommarkväll! Vi satt vid gästhamnen och åt våran mjukglass och tittade på båtar och människor!
Så trevligt att sitta där typ mitt i centrum och bara njuta!

Vilka båtar det finns, vissa båtar är ju större än mindre hus, folk måste ha mycket pengar! när jag blir stor ska jag också ha en båt att glassa runt i!

 

Nu ska jag avsluta min kväll med att se tisdagens avsnitt av Morden i Midsommer, missade ju det för vi var på bio. Måste passa på att se ikapp när Daniel är på jobbet då han verkligen inte tycker om den serien. hur man nu inte kan tycka om att titta på Morden i Midsommer förstår jag inte, det är ju en helt underbar serie! Så nu blir det dags för avsnitt tre för mig! :D

Min lediga dag

Publicerad 2011-07-14 16:30:13 i Allmänt,

...den har jag spenderat med att skrapa och måla delar av ett garage, de är en del av vårt andra sommarjobb som vaktmästare. Fy tusan va tråkigt de är att skrapa, måla går bra de tycker jag nästan är lite roligt men att skrapa tvi vale! (Ja, pappa jag vet, jag ska komma hem och hjälpa till att skrapa och måla huset!) Blev så trött av att skapa att när vi kom hem så somnade jag en stund i solen kanske de skönaste som finns att somna i solen!

Längtar efter fler sånna här dagar med blå himmel när man får vara ledig och
få sola åka båt och bara ha det bra!


Innan Daniel for på jobbet hann vi även med en sväng på gymet, tränade armar, nu börjar mina nästintill obefintliga biceps och triceps faktiskt synas så om jag kanske inte har kunna sprungit så mycket som jag velat så har jag iaf tränat muskler, inte helt fel de heller!

Nu sitter jag och väntar på att Gina ska höra av sig, så ska vi gå och äta glass nånstans, tycker jag är värd det efter att ha jobbat hårt på min lediga dag!

Skeppsmalen

Publicerad 2011-07-13 13:25:21 i Allmänt,

Idag har vi vart på en liten utflykt. Har sagt till Daniel att jag vill se lite av varje när jag liks bor här. Så idag har vi vart till Skeppsmalen. En riktig idyll, med sjöbodar fyrar och bara allmänt fint!

Miniatyr fyr

Den riktiga fyren

Härlig vy, man kan inte annat än att bli lite kär!




Vi gick runt och strosade och tittade runt på allt från gamla hus till surströmmingsmuseum och lotsmuseum. Lite intressant och mysigt att bara gå runt och strosa. Efter allt strosande så blev vi lite hungriga och bestämde oss för att äta där ute. Och vad hade de på menyn om inte surströmming klart Daniel skulle ha de! Det är ju kanske bland de godast som finns att äta!



Surströmming med tillbehör, man fick en helburk så det var gott om
mat om man gillar surströmming vill säga!



Nöjd kille :P

Bakade förresten bullar igår! Eller ja en slags fejkbullar i långpannna man kanske kan jämföra dem med butterkaka lite då man häller en röra av florsocker,smör och florsocker över den lösa bulldegen och sen in i ugnen de blir så sjukt goda!!

MUMS!!

 

Vi var på bio igår kväll med vi såg Pirates filmen, inte kanske den bästa filmen men detär ändå pirats så den var helt ok! Har hunnit med rätt mycket igår och idag helt plötsligt! Men nu är det dags att byta om och cykla mot jobbet igen. Kväll idag, lite synd för missar ju lite av damernas semifinal men hinner hem till slutet iaf!

Hare bra alla!!

Jätte hagel!!

Publicerad 2011-07-12 14:01:39 i Allmänt,

Skjutsade Danne till jobbet och for sen vidare mot BOOM och Rusta tänkte att jag skulle fönstershoppa lite :P
När jag är på väg in till Rusta så börjar det falla centimeterstora ishagel kulor (eller vad man nu ska kalla dem) från himmlen helt sjukt och de kom många och mycket tills de övergick till totalt spöregn så där så man nästan inte tror det är sant att de kan regna så mycket på en gång. Sprang till bilen och blev helt genomblöt!
Snabbt vänder vädret det var fint och soligt imorse när vi var på gymet sen kom ovädret.

Tog kort på haglet med men hittar inte sladden till telefonen så jag akn föra över bilden irriterande!

Men lika bra att de regnar de så behöver jag inte ha ångest över att jag spenderar dagen inne och bakar lite!

Träna!

Publicerad 2011-07-12 09:22:40 i Allmänt,

Tog mig ut på en löptur igår med Danne vi sprang intervaller i motlut, gjorde 10 stycken och de gick riktigt bra. Men det känns idag har träningsvärk i rumpan och benen! Men de är skönt att veta att man har tagit i! Nu ska vi strax gå till gymmet och träna rygg sen blir det ryggläge i solen med min nya bok BLONDE får hoppas den är bra för den är riktigt tjock!

Sen är tanken att jag ska hinna med en kortare löptur med innan middagen får se hur benen reagerar eller ja för den delen hela kroppen brukar ju få så ont när jag långlöper men ska föröska härda ändå.

VI hade tänkt att vi skulle ta oss till stockholm i augusti men det blir inte så, måste tänka på pengarna när man inte får så mycket lön i juli. Bättre och spra och åka senare i höst när det känns tyngre att vara i skolan! kanske blir en weekend senare i höst istället för å fira att jag fyllt år men det får tiden utvisa!

Så var de måndag igen

Publicerad 2011-07-11 17:30:19 i Allmänt,

I lördags så var Gina här, vi åt middag och drack vin! Var väldigt trevligt, sen kom även olle och Rammsy förbi en sväng jag och Gina mblev kvar hos oss hela kvällen tills det var dags att dra på Olles. KÄnde ju som vanligt ingen ute på krogen men det var trevlig ändå kul att se lite fok och skaka lite rumpa! dock är jga lite arg på mig själv att jag inte knäppt nå kort. Vet inte vad som har hänt med mig, måste bli bättre på att komma ihåg kameran!

Drack förresten ett väldigt gott vin i lördags, fruktvin med citronsmak blandade med lite sprite det var som å dricka kall läsakande citron saft inte dumt de!!

Vaknade nio i söndags och måde bättre än jag hade trott, så jag hann sola en stund innan det var dags att bege sig till jobbet igen. Hann även se en bit av kvartsfinalen kul att de kunde vinna så blir de lite spänning att titta på semifinalerna.

Idag var de tungt att gå upp och cykla iväg till jobbet, tycker hela dagen har vart så sjuk lång tiden har liksom stått stila hela dagen. Ska försöka ta mig ut på en löptur om en stund känner att jag verkligen måste komma igång å löpa igen. Men jag har tappat lite motivation då det mest gör onte när jag är ute å springer de blir inte lika roligt. Allt känns liksom bara jobbigt och tråkigt. Måste försöka övervinna de nu så jag kommer i form nångång.

Ne smälta matenen stund nu och sen ut å kuta!

Jobbarhelg

Publicerad 2011-07-08 22:38:14 i Allmänt,

Inledde helgen med att jobba kväll, vilket inte är så jobbigt rätt skönt att jobba kvällar. Men det är ju så förbaskat varmt, det är skönt när man får vara ute men inne på jobbet är de så sjukt varmt känns som att man flyter bort!

Såg en massa fina gambilar som var ute och cruisade ikväll och hela hamnparkeringen var full med fina bilar, skulle också vilja ha tiden orken pengarna intresset att äga en gammal , eller en bubbla, dom är ju så snygga!



skulle gärna ha en sån här bil!

Har iaf bokat upp mig med Gina imorn, ska käka middag och dricka lite vin så får vi se vart kvällen leder, ser verkligen framemot imorn kväll! Tur att jag inte börjar förns klockan tre på söndag! Ne om man ska orka upp imorn så är det väl lika bra att försöka sova nu, godnatt!

Torsdag

Publicerad 2011-07-07 23:09:51 i Allmänt,

Vi har ju ett litet extra jobb utanför våra vanliga sommarjobb nämligen att vara vaktmästare under fyra veckor mest Daniel som jobbar men det är bra så han får ihop lite pengar i sommmar :P så idag har vi klippt gräs ocg gjort lite annat små pyssel som vaktmästare gör.

Sen har jag legat i solen och bara tagit de lugnt oc njutit av att bara vara ledig! Daniel for tilll Umeå idag så hade ingetnig speciellt inplanerat ikväll så jag följde med daniels föräldrar på Orup. Var en gartis konsert med han här  ikväll. Var faktiskt mycket folk och kul att se, trot eller ej så har ju orup lyckas göra några låtar som fastnat på hjärnan!



Syns inte så bra, men där nånstans mitt i bilden så stor orup :P
Ne nu är det dags att sova hade tänkt mig att hinna med en löptur och en sväng på stan innan jag skall iväg och jobba imorn!


Fotboll

Publicerad 2011-07-06 19:50:41 i Allmänt,

Varmt och skönt idag! Älskar verkligen värme nästan lika mycket som jag älskar en solig vinterdag!

Är ledig imorn och kände verklkigen för att göra nått ikväll så jag och Daniel ska gå på Olles å titta på Sverige vs USA så blir en bra kväll! Fotboll och några öl perfekt onsdag!

HAre bra alla

Tiden går fort...

Publicerad 2011-07-05 20:59:38 i Allmänt,

Tiden går så fort hinner inte med att uppdatera, har haft en hektisk helg och sen bara jobbat hel dagar nu i början av veckan hinner som inte med allt jag vill!

Hade iaf en helt underbar helg hemma i Umeå, lördagen bjöd på hemmavistelse i Norrfors alltid lika skönt att komma hem till byn! Kvällen den, levererade även den. Drack vin och sällskapde med vänner och framförallt med underbara Lucy var en sjukt trevlig kväll. Tyvärr inga bilder att bju på då kameran glömdes hemma. Och kvällen avslutades med nattmat och trevligt att slippa sova ensam ;)

Söndagen trodde jag skulle vara lite tyngre men vi både mådde väldigt bra så det blev morgonpromenad hem till Nydala och sen äkte jag hem till Norrfors igen! Där väntade fika med kusin med familj som var hemma från Gotland! Var väldigt trevligt som vanligt att träffa dem och kusinbarnet Emil han växker så de knakar!

VI bjöd på fika jordgubbspaj ocg drömrulltårta, ÄNTLIGEN fick jag baka lite!







Tycker alltid att det är så kul att komma hem älskar att hjälpa mamma i trädgården och bara pyssla på lite, lite som terapi! Älskar verkligen blommor som blommor, nått som jag också skall ha i min trädgård när jag flyttar till hus är pioner de kommer tillbaka varje år och är verkligen bara så vackra och luktar sååååå  gott!!









Dessa blommor växer i hemma i mammas trädgård så fina! i bakgrunden skymtar ni ett till litet gult hus det är min lekstuga som jag fick av farfar när jag var typ 8. En liten kopia av huset :P

Det som är mest spännnande nu är att jag har sökt ett jobb, ett riktigt jobb. det fanns att söka en 75% tjänst som textillärare på en skola här i Övik. Har skickat in ansökningen nu så får vi väl se hur långt det räcker!

Ne nu är det dags för morden i midsome, nu får Daniel säga vad han vill men de ska jag se!!

Idag

Publicerad 2011-07-02 12:55:36 i Allmänt,

Hängde med Lucy hela dagen igår var så trevligt så först bilresan upp och sen middagg och jordgubbar på de och avslutningsvis så var vi på bio och såg Bad Teacher. Var faktiskt en sevärd film, riktigt rolig!





 

Känns lite konstigt att vara hemma i umeå igen var som ett tag sen man var här. Lägenheten känns så väldigt stor och tom utan katter och Daniel men det går bra ändå. Nu är jag hemma i Norrofrs och ska umgås med mor och far ett tag sen bär det av in till stan igen. För ikväll ska jag och Lucy dricka lite vin och ta oss ut på stan på nån uteservering hade vi tänkt oss. Regnet verkar ju hålla sig borta så de kan inte bli annat än bra!



 

UMEÅ

Publicerad 2011-07-01 10:26:33 i Allmänt,

Är ledig i helgen så jag har bestämt att jag skall tillbringa min helg i UMEÅ, danne jobbar ändå hela helgen så ingen idé att stanna här. Helgen kommer att betså av en massa roligt med Lucy som jag föröverigt får lifta med upp till Ume, men sen skall jag även hem Norrfors och skrapa lite hus och hälsa på mor å far se å det kommer bli en bra helg!

Igår när jag var på ica så fick jag ett infall och köpte hårfärs Svart dessutom så sitter med färgen i håret nu så får se hur svart det blir kasnke ser ut som en häxa, men det är ju sol ute så får väl solbleka håret lite om de ser förjävligt ut!

Ne, ska packa färdigt nu och skölja ur färgen ur håret innan Lucy kommer och hämtar mig!

Ha en bra helg alla!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela