fridadahlgrens

Skeppsmalen

Publicerad 2011-07-13 13:25:21 i Allmänt,

Idag har vi vart på en liten utflykt. Har sagt till Daniel att jag vill se lite av varje när jag liks bor här. Så idag har vi vart till Skeppsmalen. En riktig idyll, med sjöbodar fyrar och bara allmänt fint!

Miniatyr fyr

Den riktiga fyren

Härlig vy, man kan inte annat än att bli lite kär!




Vi gick runt och strosade och tittade runt på allt från gamla hus till surströmmingsmuseum och lotsmuseum. Lite intressant och mysigt att bara gå runt och strosa. Efter allt strosande så blev vi lite hungriga och bestämde oss för att äta där ute. Och vad hade de på menyn om inte surströmming klart Daniel skulle ha de! Det är ju kanske bland de godast som finns att äta!



Surströmming med tillbehör, man fick en helburk så det var gott om
mat om man gillar surströmming vill säga!



Nöjd kille :P

Bakade förresten bullar igår! Eller ja en slags fejkbullar i långpannna man kanske kan jämföra dem med butterkaka lite då man häller en röra av florsocker,smör och florsocker över den lösa bulldegen och sen in i ugnen de blir så sjukt goda!!

MUMS!!

 

Vi var på bio igår kväll med vi såg Pirates filmen, inte kanske den bästa filmen men detär ändå pirats så den var helt ok! Har hunnit med rätt mycket igår och idag helt plötsligt! Men nu är det dags att byta om och cykla mot jobbet igen. Kväll idag, lite synd för missar ju lite av damernas semifinal men hinner hem till slutet iaf!

Hare bra alla!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela