fridadahlgrens

Torsdag, en dag som alla andra

Publicerad 2011-10-27 13:34:00 i Allmänt,

Igår var jag ju som sagt jag och Carro på ett nytt pass, Träningsvärken i magen är inte att leka med idag sjukt länge sedan jag har haft så ont i både rygg och mage pga träningsvärk!

Fick med mig Daniel på Innebandy igår, derby mellan Dalen-IKSU. Tur att det var en bätttre match den här gången annars ahde jag väl blivit strypt eller nått haha. De slutade med IKSU vinst tillslut. en lagom underhållande match att se på en onsdag kväll!

Idag har jag forstatt att röra fläsket igen! Tog morgonpromenad med Danne sen så blev de frukost och vidare till IKSU för ett pass med Indoor Walking med Carro. Vi är så hurtiga den här veckan haha! Tycker dde låter så töntingt med Indoor Walking men det var faktiskt ett riktigt bra pass. JÄklarna vad jag svettades och fick ta i, lika slut som efter ett spinning pass! Blir nog fler sådana pass då kiropraktikerna sa att just spinning inte var så bra för min rygg så de var ju bara bar att jag hittat nått annat!

Känner mig helt slut i kroppen tror jag ska ta mig en power nap innan middagen så jag okar med Innebandy Träningen med!

Fortfarande så vill jag ha mina nya glassögon tiden går så sakta när man väntar på nått!!

Imorn är det fredag igen då är de en heldag på jobbet sen idol! spelledig i helgen! danne ska tävla på Lördag, ska titta på den sen blir det utgång!

Ne nu ska jag göra ett städryck sen sova en stund!

denna dag

Publicerad 2011-10-26 14:18:38 i Allmänt,

Började faktiskt dagen med en sovmorgon, Skönt att få sova lite längre ibland! Det bästa med idag är att jag verkligen känner att besöket hos kiropraktorn igår gjort verkan inte alls nått ont men dock lite mörbultad! Var på ett nytt sorts pass med Carro idag, typ som core fast intensivare väldigt roligt var de Och träningsvärken kommer kännas imorn! Såg att det är derby ikväll dalen- iksu tänkte att de hade vart kul att se. Men ingen jag frågat har kunnat följa så jag tvingade Danne så det blir nog bara han och jag men men kan vara trevligt ändå!

Ingen kontinuitet här inte

Publicerad 2011-10-25 19:43:36 i Allmänt,

Dåligt med uppdateringar , men ibland finns som inte lusten att skriva nått!
Har i dagarna färdigställt lite bebiskläder och sytt lite annat bara för att ha nått annat att koncentrera min på än att bara skriva exjobb. De är sjukt mycket roligare att sy saker!
Har inte ens gått en vecka sen jag beställde mina nya glasögon ocg är redan övervänt, tjejen med tålamod!
Har känt mig väldigt gamal på sitonde då ryggen börjat ge sig till känna så tillslut så tvingade mamma iväg mig till kiropraktikern. Välbehövligt ja, Dyrt ja! Kommer behöva minst två gånger till för att de ska släppa men får tänka positivt att det blir bättre för framtiden. Så idag blir det att vila från ib träningen så ryggen får vila!
Har börjat planera julklappsinköpen, jag älskar allt som har med jul och vinter att göra så bring it on jag är redo!
Ge mig massor med minusgrader och sjukt mycket snö så blir det här en bra vinter! Jag vill köra skoter och åka bräda och vara allmänt cool i skidbacken! dricka varmchoklad, spetsad och ospetsad MUMS!

En fredag i all enkelhet

Publicerad 2011-10-21 16:50:26 i Allmänt,

Började dagen med en härlig promenad runt Nydalasjön med Louise, härligt väder och härligt sällskap, dagen kunde knappasst starta bättre, kände mig full av energi och tänkte att nu jäklarns ska det skrivas. Blev inte riktigt så...

Jag kan verkligen itne koncentrera mig på plugg på fredagar. Sen så börjar jag känna mer och mer att det är så mycket lättare att plugga när man faktiskt har nått att plugga på. Hårdfakta liksom saker man bara ska kunna typ glosor, börjar bli måttligt less på detta skrivandet och just nu sä känns det som att det äldrig kommer att bli klart eller att de kommer att gå bra stor SUCK! Nästa vecka gäller det verkligen att bita ihop och få ihop skiten så det blir gjort annars kommer veckorna springa iväg alldels för fort!

Jag och Danne tog en cykeltur ut på InterSport istället, Danne inhandlade en ny vinterjacka och jag var smakprov på vägen så stannande vi till på ohlssonstyger med. Som sagt så har ju Daniel blivit morbror igen så jag har fått för mig att jag ska sy något litet fint. Men iaf jag var egentligen bara ute efter lite bruntrikå som jag skulle matcha med ett annat tyg som jag redan hade hemma men de slutade med att jag hade med mig grönaflodhästar och helgrönttrikå till de, hehe. Så nu har jag en bra liten samling på barntyger så imorn blir det nog att leta lite mönster och börja sy desutom så finns det ju fler i min närhet som snart ska få en liten så det finns gott om barn att sy till! :D




Flodhästar och apor plus att jag någonstans har några ugglor med!
Verkligen dags att börja göra någonting av detta!!

Sen har jag hunnit med att vara en sväng hos opikern med, mamma skulle köpa nya glasögon så hon ville ha med mig som smakråd. Det är fasen inte lätt att välja glasögon det finns så många olika och många fina samt i en herranss massa färger! Men efter många om och men så hittade mamma två par som hon skulle ha och när man står där och hjälper till som samkråd så kan man inte låta bli att prova själv, så innan vi var därifrån så hade även jag beställt ett par glasögon! Skulle ta två till tre veckor innan dem kom ska bli spä'nnande då ska jag börja använda glasögonen lite mer!

NU håller jag typ på att hungra ihjäl så jag ska hitta mig nå mat och invänta Daniel sen blir det film och idoli soffan hela kvällen!!

Torsdag

Publicerad 2011-10-20 18:04:53 i Allmänt,

Usch å fy för regn, imorse när vi var ute och gick så var det bara skitväder och blött, gillar verkligen inte sånt här ruskigt höst väder. Som tur var så sprack det upp på eftermiddagen så de blev så där härligt höstväder med klar och finluft ocg till och med solen behagade titta fram det gillas starkt!

Efter lunch idag fick jag nog av att skriva motivationen efter att ha ätit är verkligen inte på topp, jag jobbar helt enkelt bäst på förmiddagarna bara att inse och fortsätta gå upp tidigt och kämpa på. Men iaf så blev Daniel morbror för andra gången igår kväll så ett stort GRATTIS till  Cecilia och Daniel!
Kände direkt efter att jag fått veta att bebben kommit till världen hur det börja klia i fingrarna och jag vill sy lite barnkläder. Började rota runt bland mina mönster idag, men istället för att bli något till en bebbe så slutade de hela med att jag sydde ett par leggings till mig själv i typ fejkskinn. Har tänkt sy dem länge men aldrig kommit till skott men nu blev de av! Tror jag ska använda helgen till att sy lite bebbekläder, är så sugen på att vara lite kreativ och göra något praktiskt!! Så kul att skapa saker!

På tal om en helt annan sak så fick jag en tröja av mor och far, måste bara visa den för enligt mig är den så himla fin!


För er som känner mig så var det kanske inte så konstigt att den var lila!


Nu mot sävar och Innebandy!!

En helt vanlig onsdag

Publicerad 2011-10-19 12:28:20 i Allmänt,

Känns som att jag har typ tre ton snor i näsan, men annars så är de bra! Lite snor har ingen dött av och hellre den en ont i halsen och hosta!  Kankse inte de smartaste att träna igår men så länge man inte har feber eller ont i halsen så är det ingen fara, kan ju inte bli sämre :P

Tycker jag har vart duktig idag har skrivit nästan tre sidor på resultat delen, så nu har det börjat gå framåt igen, vilket känns otroligt skönt har vart väldigt trögt ett tag nu. Så imorse när jag vaknade kände jag mig till och med lite peppad, så idag har det sett ut så här hela förmiddagen...



Blocket, vattenflaskan och datorn mina tre bästa vänner :p


Nu ska jag ta och byta om och bege mig ner mot universitetet för att ta en fika med, Lina, Vickan och Lucy! Ett trevligt avbrott mitt idagen! :D




Bara för att de är så söta när dom äter!

söndag

Publicerad 2011-10-17 10:10:17 i Allmänt,

Var på 25års fest i lördags, riktigt trevlig sådan med. Sen så hamnade jag på AllStar och hade kanske den roligaste kvällen ute på väldigt länge, träffade Sara, Fanny, Malin och Sofie va verkligen inte igår jag träffade dem och det var så himla kul!

Så igår gjorde jag inte många knop, desutom att Danne hade vart nykter på lördags så det var jag som var bakis hör verkligen inte till vanligheterna, de brukar vara tvärtom! Men trots allt så måsse jag inte alls så farligt dåligt vilket var väldigt skönt!

Umeå City bjöd på inträde till sin match igår så jag fick med mig Daniel på hans första SSL match, han är lite emot innebnady, hockey nörd som han är! och så här i efterhand så var det inte den bästa matchen att gå på när jag hade tänkt att övertyga honom att det är en rolig sport.  Umeå city storförlorade men trots allt så var vi kvar nästan ändå tillslutet. En trevlig söndag kväll helt enkelt!

Dock så har förkylningen brytit ut känner att jag har ont i halsen och snorig, vill inte vara sjuk vill vara frisk!!!!
dagens mål är att skriva resultat, så skrivadet går framåt så dags att klara av dagens mål! Mot skrivandet!

Vinst!

Publicerad 2011-10-15 15:52:13 i Allmänt,

Vi kom, vi såg, vi segrade!

Skönt att få vinna och desutom med många mål blev tillsist vinst med 11-3, bra jobbat laget!
Personligen så var det verkligen inte den bästa matchen jag gjort, så surt när man känner att man kan så mycket mer men det kommer liksom inte ut. Blir så arg på mig själv hatar att känna att man kunnat spelat bättre än man gjorde.  Får bita ihop och försöka jobba mig in iform, så där bra när man bara känner att man kan ta allt och inget är nått problem. Det är dit jag skall!

Hade vart sjukt roligt att vara med på lagfesten ikväll, speciellt eftersom att vi vann och även spelade bra, men jag ska försöka tagga upp och gå på 25 års fest istället. Men kan inte riktigt bestäma mig om jag ska korka upp eller inte känner att jag har en smygande förkylning i kroppen och jag vill verkligen inte bli sjuk, så jag sitter här i soffan i valet eller kvalet om vad jag skall göra, ska snart ta ett beslut men först så blir det en sväng på ica!

Haen bra lördag kväll alla!!!!

Gameday

Publicerad 2011-10-15 09:18:38 i Allmänt,

Var hemma i norrfors igår, mor bjöd på marinerad älgstek MUMS! älg är så sjukt gott ju!
Sen så städade vi ut våran bil för vi har beslutat att den skall gå i graven, inte värd att fixa för oss sjukt tråkigt, då det är underbart bekvämt med bil! Men vi får väl spra en stund och sen lägga en liten större peng på en bättre bil eller helt enkelt lära oss leva utan!

Mor å far har ju även de vart i turkiet, så de fyllde på vårt förråd av salta pingvin pastiller, så underbart älskar verkligen de där lakrispastillerna. Smått beroende kan man nog kalla det. så nu har vi pingvinpastiller fram till jul iaf!

Men nu är det dags att TAGGA, nu är det snart dags att bege sig ut mot Holmsund och hämta hem TRE poäng! Vi ska kriga och aldrig ge oss tre poäng ska vi ha med oss!!

Nu är det dags för frukost och kaffe!


Allt och ingenting

Publicerad 2011-10-14 11:24:52 i Allmänt,

Som vanligt händer det inte mycket på dagarna, nu sitter jag mest och skriver ner några av mina itervjuer och har kommit underfund med att jag verkligen inte gillar att höra min egen röst. Förstår inte hur folk i min omgivning står ut med att lyssna på mig, bland det värsta jag vet är nog att lyssna på min egen röst huvva! och nu måste jag sitta och göra det i många minuter i sträck för att få ner på papper vad som sägs på intervjuerna, än en gång HUVVA!
Men tur att det bara är jag iaf som måste lyssna på dem, eller ja fast alla andra lyssnar ju på min röst i vardagen så verkligen hur står ni ut med mig?!?
Min inspelningsapparat, tilika nya fina pekskärmsmobil, som jag sitter och 
lysnnar på mig själv i väldigt intressanta ämnen som tas upp!
Annars är det lite sjuktuga här på  Nydala, det måste ju va nått fel på Karln min han blir ju förkyld av minsta lilla, så det har inte blivit många  knop gjorda i veckan. Men pallrade mig ner på apoteket och köpte typ allt de hade i form av antiförfylningspreparat samt tillfrisknings saker så med lite vilja och piller så är han nog starx frisk igen. Peppar peppar ta i trä så har jag inte känt av nått än, lite rethoista men det har jag till och från i vanliga fall med så får hoppas jag klarar mig undan dessa envisa förkylningar!

Allt sånt som jag tvingar Danne att äta så han ska bli frisk! 
En härlig blandning av naturläkemedel man jag är fasst besluten om att det funkar!
Jag har alltid sagt att när jag lägger av med innebnadyn så ska jag spela korpen bara för att det är kul, men i onsdags så debuterade jag i korpen trots att jag inte lagt av ännu. Det hade jag aldrig trott! Men det var rätt roligt faktiskt. Dock väldigt annorluda att spela mest mot och med killar. Tur man är tuff så man kan buffla tillbaka, min första korpen match slutade med vint för laget så det var väldigt roligt! Annars så har det kännts lite tungt på träningarna i veckan, som att det är nått som fattas, liksom inte rikitgt där ännu, seg i kroppen på nått konstigt sätt. Men roligast av allt är att målvaktstränarna gjort debut och jag får både hemläxa och hjälp! Känns skönt med hjälp från sidan, nångon som visar vad man kan göra bättre de behövs, det är faktiskt svårt att utvecklas av sig själv om maninte får feedback! så ett stort WOHOOO att det har kommit in målvaktstränar till oss! Uppsakttas ordentligt, det gör att säsongen känns ännu mera peppande!
Fick inbetalningskortet till innebandyn igår, ingen som känner någon i ett företag som har lust att sponsra mig lite? 2000 får ni tryck på matchkläderna!?! Ingen som är sugen??  Funderar på att starta en insamling typ som frälsningsarmen stå utan för konsum och  skramla i en bössa kanske kan få ihop tillräckligt på de, tror ni inte?
I morn är det dags för match igen och förhoppningsvis så tar vi med oss tre nya poäng, med hårt jobb och en sjuhelevtes jäkla inställning så tror jag att vi klarar av det med bravur!
Ikväll blir det en alldels lagom lugn kväll! vi ska hem till Norrfors och käka middag! ska bli så skönt har inte sett Mor å far på två veckor och det hör inte till vanligheten för att vara jag. Jag gillar att vara hemma i Norrfors, lugnet i byn får mig alltid att må bra!
jösses vilket långt inlägg de här råka bli, om allt och ingenting ingen röd tråd i mitt bloggande inte. Älskar ju mina katter så för ovanligehtens skull så avslutar jag med att bjuda på några bilder på mina sötnosar! :;P
Hon ramlade ner mellan dynan och ryggen på fotöljen men tyckte tydligen
det var rätt mysigt så hon kom inte upp på en bra stund!
storöga och öron!
en liten tröttis!
så vaknar vi till liv lite när vi upptäcker att...
kameran har ett snöre vi måste leka med!!

Update

Publicerad 2011-10-10 11:52:47 i Allmänt,

Men nu var det länge sedan jag uppdaterade här! Men jag ahr som inte haft nån lust att skriva nått de händer liksom inte så mycket. Sitter mest här hemma å skriver å filar på mitt examanesarbete, det går väl framåt iaf men har vart i en svacka ett tag nu. Går liksom inte som jag vill svårt att hitta lärare som vill bli interjvjuade men nu börjar de äntligen lossna lite. Lättare att skriva när det händer någonting!

förutom skolan så har ju IB säsongen börjat på riktigt vi har spelat två matcher en vinst och en förlust. Förlusten kändes så där, vi är helt enkelt inte tillräckligt effektiva. Men säsongen är lång så en förlust är inte hela världen! Det är bara att forstätta kämpa och det roligaste är att vi fått målvaktstränare så jag har någon att diskutera mina problem med, sjukt inspirerande!

Jag fick ett infall i förra veckan å köpte mig en Android telefon. Har som sneglat ett tag på att köpa en men liksom inte blivit av dom är ju trots allt lite dyra. Men jag snubblade över en på blocket så, då slog jag till så jag är nu mera ägare av en Sony Ericsson Arc. Än så länge så tycker vi om varandra väldigt mycket. Bara att hoppas att det fortsätter så. Jag är ju inte den mest tekniska människan så ibland har vi lite problem tur att Daniel kan hjälpa oss med våra problem!


I helgen har vi vart ner till Övik och hälsa på, har vart ute på Burön hela helgen riktigt mysigt att vara där ute även när hösten har kommit. Att bara få sitta inne och titta ut på de kalla vädret och njuta av att bara vara en stund. Alltid lika härligt att vara på Burön!

Ne nu blir det lunch och sen får jag se om jag orkar ge mig på en sida till, till arbetet!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela