fridadahlgrens

en onsdag hemma

Publicerad 2012-02-15 18:45:09 i Allmänt,

Idag har jag vart ledig och jobbat på hemmaplan fixat och donat lite här hemma. Men nu ska jag byta om och göra nått som jag inte gjort på sjukt länge, nämligen spela fotboll. Ska följa med Carro på träning och tydligen ska de inte bara vara träning utan även match. Så lite nervös är jag nog. Gillar inte riktigt att spela fotboll inomhus golvet är ju så hårt hehe önska mig lycka till så får vi hoppas det går bra!

tisdag och alla hjärtans dag!

Publicerad 2012-02-14 19:59:34 i Allmänt,

Att det kan vara så roligt att jobba lite, känner verkligen att jag trivs i mitt andra ämne. Kul att få komma ut i skolan och jobba med de jag pluggat till de senaste fyra åren! Sen blir det inte sämre av att man kommer hem och hittar en gullig liten överraskning från min Daniel. Fina röda tulpaner, Marabou chokladhjärtan och Aftonbladet! Min älskade Daniel, gjorde verkligen min dag! Imorn är jag ledig men har ändå fullt upp hela dagen, de finns alltid saker att göra! :-D

Underbar helg

Publicerad 2012-02-13 15:15:23 i Allmänt,

I Onsdags lånade vi bilen av min mor och far och i Torsdagskväll körde vi ner till Övik. Vi tog med oss katter och allt för en helg ute på Burön. Vi har haft en lugn och härlig helg, bara vart jag danne och katterna hela fredag. Katterna har levt lyxliv spprungit runt helt fritt och lekt en massa i snön. De är nog ändå dom som haft den bästa helgen fått göra precis som de vill en hel helg hehe.

Favoritstället under stugan!

så här trött och gosig blir man av en heldag ute!

 

Förutom att vi har haft det otroligt mysigt ute på Burön och blivit bjudna på väldigt god mat av Dannes mor så var de störtsa som hände denna helg att mitt examensarbete blev godkänt, så nu är jag nära på färdig lärare känns så sjukt skönt att det blev godkänt! Jag som har vart så sjukt nervös inför att skriva 30 HP men de gick vägen. Grattis till mig!!

Nu fyller jag ut min tid med att vicka lite, har fått jobb denna vecka, känns skönt att veta att det kommer att komma in lite pengar samtidigt som jag får göra det jag numera är färdigutbildad till!! Men ett som är säkert är att dagens ungdomar saknar respekt för vuxna, gillar verkligen inte ungdomar som inte lyssnar och respekterar vad man säger till dem. Jag blir tokig på elever som käftar emot när man bara ber dem att lyssna i två minuter. Ett som är säkert är att så kommer min baran aldrig att få bete sig.

 

Måste bara berätta att vi hade ju match i helgen med, mot skellefteå IBS serietvåan. På förhand så kan man ju tro att det skulle bli en jämnkamp ettan i serien mot tvåan. Men jag älskar verkligen mitt lag. När vi bestämt oss då finns det inget som kan stoppa oss. Vi gick in och verkligen körde över dem efter första ledde vi med 4-0 sen rullade det bara på och tillsut så vann vi med 12-1!! sjukt skön vinst! med tanke på att vi hade mpnga spelare borta och spelare på helt nya positioner så tycker jag vi gör en helt underbar insats!!!

 

 

skön läsning höst upp i tabellen där vi hör hemma!!

 

Jobb

Publicerad 2012-02-07 17:06:43 i Allmänt,

Har idag faktiskt vart och vickat, några timmar på en grundskola. Kul att få vicka men asså jag är ingen höjdare på So ämnen eller matte. Sen är jag verkligen inte van med att vistas i ett "vanligt" klassrum. Mitt klassrum brukar ju som vara lite annorlunda hehe Men som sagt kul att få komma ut i skolan och att tjäna lite pengar och de är ju aldrig dumt. Men en sak som är säker är att det inte är helt lät att vicka när man inte riktigt vet vilka eleverna är eller vad de skall göra. Men det är bara att härda och se glad ut.

Nu ska jag slöa i soffan en stund, känner att jag är välförtjänt av de idag, innan det är dags för Innebandyträning!

Hare bra alla!

Vilken helg!

Publicerad 2012-02-06 10:47:46 i Allmänt,

som vanligt så¨är helgen i Hemavan klockren! Men denna helg har nog vart den bästa, var sjukt länge sen jag ahde så roligt en hel helg! Träningsvärken är total i hela kroppen och och tröttheten börjar så sakta ge med sig efter en långnatts sömn i natt.

Vi har åkt skidor som aldrig förr, fort har det gått men kallt har det vart. inte vart en dag varmare  än minus 20. Men vad gör de när man umgås med underbara människor som sprider värme :D

Förutom att åka skirdor har vi hunnit med att dansa rumpan av oss ute på Högis och dansat hem i kylan mitt i natten. Det har helt enkelt vart en helt grym resa.

Men de roligaste var att Joel vann Mr Student Ski så han fick med sig ett par nya skidor hem inte helt fel, sen så vann vi krokodiler även et grupp pris men vad de är devet vi inte än de skulle skicka de till IKSU. Jag hoppas på goggels eller nått sånt roligt!

 

 

 

 

 

 

Hemavan here we come!

Publicerad 2012-02-01 10:53:21 i Allmänt,

Hatar sådana här dagar då man bara går runt och väntar på att man skall få åka iväg. Jag har redan packat färdigt plus att jag har gjort bort skolan. Så vad skall jag göra hela dagen tills vi ska åka ikväll halv sex? Bara att vänta, dagen kommer att bli så lång innan vi kommer iväg, men förhoppningsvis så kommer det vara värt att vänta på! längtar verkligen efter att få  åka skidor wohooo!

Ne ska väl se om jag kan hitta på nått att göra så tiden går lite fortare, leta reda på lite taggande musik så går tiden kassnke lite fortare! Hare bar alla!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela