fridadahlgrens

Regning dag

Publicerad 2011-09-22 16:18:14 i Allmänt,

Det har baske mig regnat näst in till hela dagen, nu ser de ju nästan ut som att det skall klarna upp men man vet aldrig. Har sagt så tidigare idag å då kommer det en jätte skur!

Hann mellan regnskurarna pallra mig ner till UB för att lämna tillbaks och låna lite flera böcker har snart ett eget litet bibliotek här hemma! Förstår inte vad jag ska alla böcker till men tydligen har dom alla gett mig nån sorts information som har vart av värde då mitt skrivande går framåt
'
Regenet som öst ner hela dagen har gjort att mina älskade små kissemissar inte ens velat sitta på balkongen och titta ut på världen, det har nämligen regnat på snedden så det blev blött på balkongen å de gillas inte riktigt av de små liven. Men att stänga balkongdörren det var dock inte att tänka på katterna blev som galna och jamade som tok  när de såg fåglarna som landande på balkongen. Kunde inte koncentrera mig på plugget med allt jamannde så jag fick snällt öppna dörren och ta på mig en tjock tröja och mina fårskinnstofflor!

Men det där med vatten från himmlen gillades ändå inte så jagandet av fåglar skedde från balkong dörren på glänt

De vill inte gå ut men de vill båda se fåglarna vad gör man då...

jo man använder sin vän som huvudkudde så man själv också kan se allt spännande!

Lunchpaus

Publicerad 2011-09-20 12:01:56 i Allmänt,

Nog för att jag pluggar heltid och det ska vara åtta timmars plugg varje dag men det är fasen inte kul att skriva hela dagarna och inte komma så långt som man borde. Så tycker därför att det är viktigt med Lunch paus och göra nått helt annat en liten stund så man inte tar död på kreativiteten helt!

Tror också jag är lite som skalman i Bamse, har en mat och sov klocka. När klockan ringer är det dags att äta annras bli man hängig och arg detsamma gäller när jag är trött. Är nog mer lik skalman än jag vill erkänna. ;P



Tar mig en ordentlig lunch paus nu sen  blir det att färdigställa avsnittet jag hållerpå med och skriva intervjufrågor då borde jag kunna vara rätt nöjd med den här dagen!

En helt vanlig middag

Publicerad 2011-09-19 18:28:20 i Allmänt,

Tycker det är så tråkigt att laga mat till bara en själv. Orkar liksom inte hitta på nått så idag blev det helt enkelt bara...
älgstek, gjord i ugn! lätt som en plätt och gott som tusan!
Köpte ju en ny symaskin i slutet av förra terminen, men tyvärr har det inte blivit så gjort med den nya maskinen än tog liksom inte med den ner till övik i sommras. Så i eftermiddags blev jag less på att skriva och ville göra nått annat, men inte starta nått stort projekt så det fick helt enklet bara bli en mössa..
dålig bild, men det blev en mössa till mig själv med flodhästar på.
kanske är jag lite väl barnslig men jag älskar min nya mössa!
Nu ska jag käka middag och ta mig en liten kvällspromenad innan det blir sängdags för tant frida!

En härlig helg

Publicerad 2011-09-19 10:06:29 i Allmänt,

Känner mig som värsta plugghästen när de enda jag jag gör på dagarana är att sitta framför datorn och skriva. känner mig så sjukt osocial att bara sita hemma saknar redan att gå på lektioner iaf nån gång i veckan, för att åtminstonde få se lite folk! Sjukt va trevligt de kan vara att titta på folk haha

I fredags så träffade jag min gamla barndomskompis sara, sjukt trevligt att ses igen! En fredagskväll i soffan med trelvigt sällskap och hyffsat bra på teven! Lördagen spenderade jag på stan, shoppade upp lite av mina födelsedagspengar en trevlig dag och faktiskt några härliga fynd! så nu är garderoben lite uppdaterad. På lördagskvällen var det dags för  lite fest bäst att passa på innan  serien drar igång :P  Och  igår så blev det en tur hem till mor och far, nu när det äntligen slutat regna så är ju hösten så härlig! luften är så klar och färgerna så fina, fick med mig lite äpplen från äppelträdet hemma i norrofrs, Närproducerade och ekologiska :P 



Tror jag ska ta mig ett äpple och återgå till mitt skrivande bäst att hålla  tidsschemat!

långt mellan inläggen nu...

Publicerad 2011-09-14 19:41:34 i Allmänt,

Men det händer inte så mycket just nu. Känns som höstlunken har satt sig nu, jag vet vad jag ska göra och försöker jobba med det. Att skriva exjobb kanske inte är det roligaste eller mest inspirerande ja gjort men det flyter på än så länge. Jag har iaf kommit igång och skrivit några sidor så de känns bra. Har gett mig tusan på att hålla mitt tidsschema så man kan njuta lite av julen.

Men sjukt less på regn nu, det har typ regnat varenda dag ända sen vi kom hem från turkiet, hur tråkigt är inte de. Jag som gillar hösten, brukar ju vara så finafärger och härlig luft. Men regn hela tiden är fasen inte roligt man blir lite less och omotiverad.

Fick min nya IB-hjälm igår på träningen

knallorange och fin. Känns lite konstigt med nyhjälm. Har ju haft min gamla så länge! Fast jag gillar den nya lite granna med. Men det kommer nog att ta ett tag innan jag och min nya hjälm är riktigt bra kompisar men tillslut så ska vi nog kunna jobba mot samma mål!  Nu väntar jag bara på de nya målvaktkläderna med som tydligen ska vara minst lika oranga som hjälmen så det bli nog riktigt snyggt!

Förlust

Publicerad 2011-09-10 15:48:56 i Allmänt,

Idag mötte vi ett otrlogt mycke bättre div 1 lag, men tots detta så står vi upp bra mot dem och gör faktiskt en riktigt bra match. Vi blir inte överkörda och bjuder verkligen upp till match. Så trots förlust så känns det ändå rätt bra, vi är defenetivt på väg mot rätt hålll och kan vi nu fortsätta spela på det här viset iserien så kan det här bli en väldigt rolig säsong!

Sitter här i soffan och varvar ner lite innan det är dags att bege sig ut mot sävar igen för att sitta i sekretariatet och hålla koll på tiden. Kan bli spännande och se hur det går! Så hela kvällen spenderas i sävarhallen sen är det bara att ladda om tagga till match imorn igen!

Daniel sitter här bredvid och har kläckt första ölen för kvällen kändes faktiskt väldigt lockande men får väl hålla mig till nästa helg!

Den här veckan...

Publicerad 2011-09-09 22:28:49 i Allmänt,

Den här veckan har vart den första tillbaks i plugget efter sommarlovet. Har som sagt haft lite ångest över den här terminen. Men efter den här veckan känns det ändå helt ok. Så vad har jag gjort i  veckan då jo jag har lånat massor med...

...böcker
Under min tid som student tror har jag nog aldrig vart så mycket på Ub som jag vart den här veckan. Har sökt sjukt mycket litteratur och även hittat en massa bra som jag kan använda mig av! Det jobbiga är att jag även måste läsa all litterartur så jag jag har blivit en  riktig plugguggla

Och en plugguggla kommer jag nog att förbli den här terminen om jag skall bli färdig och det skall jag!

 

I Onsdags så var det dags för match igen. tätt med matchande nu känns lite konstigt att ha spelat fler matcher än jag gjort träningar allt sitter liksom inte rätt än. Tyvärr förlorade vi, vi spelade som om vi aldrig sett en boll för och gjorde i särklass den sästa match jag någonsin sett oss göra. Men som lag gör man i bland skitmatcher och på ett sätt var det tur att den kom nu och inte när serien börjat. Annat var det ikväll när vi mötte IBF Dalen. Vi vann med 4-0 vi körde över dem totalt. Skönt att gå in och vinna mot ett div 1 lag och desutom hålla nollan! Härlig seger och kul att se när vi epalr för varandra så är vi  riktigt jäkla bra!! Imorn är det match imorn så det är bar att ladda om och förhoppningsvis kan vi göra en minst lika bra match som vi gjorde ikväl!!

 

Tillbaka till vardagen

Publicerad 2011-09-06 15:43:02 i Allmänt,

För en vecka sen så var vi i turkiet och stekte och njöt av de sista dagarna i frihet! Nu är man tillbaka till verkligheten. Har sen vi kommit hem hunnit med att baka kakor, storhandlat, spelat innebnady och fyllt år! Har fyllt dagarna med roliga saker helt enklet!

Innebandyn måste jag säga gick över förväntan för mig men med tanke på hur lite jag har tränat så känns det ändå skönt att det är en stund till seriestart, känner att det fortfarande finns myckat kvar at ta igen. Men det är alltid kul att spela matcher, vi spelade oss ända fram till Final, men tyvärr ås förlorade vi finalen men tvåa är inte fy skam heller! Dock känns det som tusan i kroppen att jag spelat några matcher, kanske inte bästa uppladdningen med en vecka i turkiet är nog därför träningsvärken inte är att leka med! I går kunde jag knappt gå kände mig defenitivt mycket äldre än jag är! Men det som inte dödar det härdar!

Gammal bild men där nera på golvet krälar jag runt när jag spelar :P

 

Igår var det min födelsedag, fyllde hela 25 år! och med min träningsvärk känner jag mig inte en dag yngre än 85! Men gårdagen var en helt underbar dag! Hela tjocka släkten kom förbi på fika, alltid lika trevligt att träffa alla! fick även massa fina presenter!! Tack alla som kom och förgyllde min dag!

Idag var första dagen tillbaka i skolan, har lite blandade känslor angående den här terminen, känns skrämmande att skriva exjobbet men samtidigt så när jag har gjort det här så kan jag söka jobb på riktigt och börja arbeta med det jag har utbildat mig till och det vill jag ju göra! Men innan dess måste jag klara va den här terminen, bara att härda ut och göra det! Men jag är övertygad om att hösten komemr att bjuda på en massa annat roligt än bara plugg också!

Nu är det bara att börja ta tag i allt så man kommer igång sen kommer det nog bara att rulla på och helt plötligt så är det jullov och sen är jag nästan färdig!

Match!

Publicerad 2011-09-03 10:56:04 i Allmänt,

Efter en sommar i Övik och en semsterresa på de så är det dags för mig att göra min premiär match i Sävar tröjan för i år! Känns sjukt kul att äntligen få spela!  Har ju iaf hunnit med två träningar innan jag for till Turkiet så jag vet att det sitter kvar lite talang i kroppen än. Men nog är jag lite nervös iaf, men som alltid ska man vara lite nervös för annars går det inte heller bra!

Ne nu ska jag tagga till med en lite mat och en koppkaffe!

Hejja SÄVAR!

Turkiet

Publicerad 2011-09-02 18:39:35 i Allmänt,

Så har man vart i Turkiet en vecka. Vi var lite rädda när vi åkte att vi skulle hamna på ett jätte skabbigt hotell långt från stranden  men långt därifrån. Vi har bott på ett jätte fint litet hotell i Icmeler och nära till stranden!
HAr haft en jätte trevlig vecka med väldigt trevligt sällskap.

Vi har ätit god mat druckit god öl och badat och njutit av det fina varma vädret. Kan knappast ha vart en sämre avslut på denna sommar!! Vi hann med även med en båttur på både dagen och kvällen inte helt fel!
Kan verkligen tänka mig att åka tillbaka till Turkiet ett fint land med otroligt god mat, känner mig som Heffaklumpen just nu!

Killarna kramas



Otroligt fin natur fanns det att titta på



Ett hopp från båten, bäst att hålla fast saker och ting



joel, hoppar kasnke lite coolare...



joel och Carro flyter tillsammans





Jag och min Daniel



Fick se massor med fyrverkerier när vi var på kvällsbåttur





Lekte lite i poolen



Drack en fishbowl...




inte lika aptitlig efter en stund

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela