fridadahlgrens

Det som höms i snö kommer fram i tö

Publicerad 2013-04-30 11:19:34 i

Alltså, i september förlovade vi oss jag och Daniel. De var världens överraskning för mig och hade inte en blekaste om att han planerat de. Han körde upp till Gällivare och hem samma dag bara för att ge mig en ring. Väldigt romantiskt å fint.

I november var vi med Joel oxh Carro i deras stuga en liten bit utanför Gällivare och jag lyckas naturligtvis tappa ringen i snön. och som vi letade i snön men vi hittade ingen ring den var borta.

Jag skämdes som tusan och Danne var öite små sur. Vi tänkte att har vi tur dyker ringen upp till våren. Men samtidigt kan man aldrig veta så vi (jag, ändå jag som tappat bort den) köpte en ny.

Igår, var jag å käkade middag med Joel, Carro och Carros mamma ute i samma stuga. vi pratade om ringen att jag tappat den men de är fortfarande väldigt mycket snö kvar så fanns som inget hopp att hitta den. Till Carros mamma måste gå på dasset och vad hittar hon på vägen? Jo, min ring! Helt sjukt, den låg tydligen helt öppet alldeles intill stug väggen. Så nu har min ring hittat hem igen och jag har numera två förlovningsringar!

En klyscha men det som göms i snö kommer verkligen fram i tö!

Hemlängtan

Publicerad 2013-04-20 21:00:59 i Allmänt,

Alltid skönt med helg, men med två heleger här uppe så känner jag att jag längtar hem. Tror hemlängtan är större också för att våren och framförallt sommaren närmar sig med stormsteg. Känner att jag skulle vilja vara där jag mår som bäst hemma på Nydala med DB. Men förhoppningsvis så för framtiden med sig något bra till oss. Spenderade fredagskvällen med att söka jobb närmare Umeå så nu är det bara att hoppas att man åtminstonde blir kallad till intervju. Håller även tummen för att det skall dyka upp tjänster inom umeå, och om de gör de så är de ju verkligen inte säkert att man får den men hoppas kan man alltid!

Det är så mycket jag saknar  hemma i Ume, vänner, släkt, något så enkelt som att gå på bio eller att gå på stan haha, går liksom inte att jämföra. saknar även Innebandyn att ha nått att göra, kliar som attans i innebandy nerven. Men har man bara lite tur är man kanske snabbare tillbaks till  Ume än man kan ana! Bara hålla tummen!

Fort går de

Publicerad 2013-04-18 16:48:54 i Allmänt,

Hinner knappt med hur fort dagarna går kändes som att det var måndag igår men tydligen är det Fredag imorn. Dagarna springer iväg och med det här tempot så är det snart sommarlov!
Hoppas verkligen det är fint väder i helgen så man kan koppla av med en bra bok i solskenet, annars vet jag inte alls vad jag ska ta mig till!
 
Annars då, nja det händer inte mycket just nu jobbar, tränar å planerar sommarlovet haha, om daniel bara hade en bråkdel av aning om vad jag vill hinna med i sommar så skulle han inte villa va med mig i sommar haha. Ne kasnke inte så hemskt men mycket ska vi hinna med!

Nu ska jag ta tag i ett litet sy projket innan det blir att byta om till finkläder och middag uppe på Bjärnfällan med en hög kollegor! Trevligt trevligt!

Så less å frustrerad

Publicerad 2013-04-14 21:20:20 i Allmänt,

Satan så less jag är på min inneboende. Jag önskar verkligen att jag kunde slänga ut han på en gång så jag slapp se han nå mer. Kan med ärlighet säga att jag hoppas alla olycker i världen drabbar honom! Hatar att jag är så vek att det är jag som känner mig ovälkommen i MITT hem de är trots allt min lägenhet! Får en klump i magen av att gå hem för jag vill inte träffa idioten. Önskar jag vore starkare så jag verkligen stog på mig så han fick lida!

Dessa två veckor som är kvar av April får mer än gärna gå fort som tusan, fast jag känner på mig att det kommer bli de längsta på väldigt länge.  Men sen kan det bara bli bättre!
 
 

Påsklovet

Publicerad 2013-04-08 10:43:30 i Allmänt,

JJa, påsklovet har vart helt underbart! Några dagar i fjällen med svärföräldrar och föräldrar, lite skoter åkning och bobåkning, sol och en lite röd näsa men helt underbart! Önskar att man åkte oftare till fjällen för de är ju så härligt att sitta på fjället grilla korv och titta in i solen!

Sen har de vart några dagar på hemmaplan som fyllts med en massa roliga saker och bara känslan av att få vara hemma och njuta har inte vart helt fel. De är så skönt att fylla dagarna med sånt som bara faller en in, vi har vart på bio, sett innebandy och bara vart ute i vårvädret.
 
Så igår när jag satt mig på tåget upp kändes de tungt, väldigt tungt, vill inte lämna Ume vill helst av allt vara kvar, vara kvar i vårvädret och allt och alla som finns kvar i  kära gamla Ume. Känns faktiskt inget vidare att vara här, lite ensamt och lite ångest över att jobba, men det går väl över, bara att bita ihop och klara av det, när man väl ser på de hela så är de ju bara 2½ månad till sommarlov.  Längtar, längtar som tusan men tills dess är det bara att bita ihop.
 
Igår på tåget upp följde jag IKSUs sista semi och Dalens semi. Helt sjuk vändning av båda lagen ligger under i matchserien men vänder och går till final! Så till helgen blir det att bänka sig framför tv och hejja på Umeålagen! Inser när jag ser innebandy hur mycket jag saknar att spela, kliar i fingrarna kan man lätt säga. Bara de gör ju att jag hoppas på jobb i Ume nästa termin så jag får röra en boll ibland iaf!!

Ne nu ska jag peppa upp mig till jobb, mota bort ångesten och plocka fram mitt bättre jag, haha!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela