fridadahlgrens

Denna dag...

Publicerad 2011-11-30 18:22:06 i Allmänt,

har jag gjort lite julgodis men de blev inte riktigt som det var tänkt men de går att äta iaf :P skulle koka kola med krossade polkagrisar i. Men jag vet inte riktigt vad som hände med kolan den blev liksom mera fudgeaktig och inte alls som seg kola konstingt nog, då kulprovet var helt perfekt men det funkar nog ändå! Sen kokade jag chokladfudge med de blev betydligt mycket bättre svåra att skära men formen på bitarna är ju inte de om är avgörande som tur är :D Så lite julgott har det allt blivit! Men nu är jag trött och vill helst inte göra någonting alls!

En burk med chokladfudge!

 

Sitter och tittar på skidskyttet och saknar SVT:s spetskunskap och inlevelse i loppet och hatar all reklam helt sjukt att det skall måste vara så mycket reklam! SVT och Vinterstudion är det bästa får hoppas skidskyttet är tillbaks där nästa vinter!

 

Fortfarande ingen snö....

Publicerad 2011-11-30 10:19:51 i Allmänt,

...jag vet det är ett evigt tjatande om denna snö. Men jag kan verkligen inte tänka mig en jul utan snö. Att få springa runt i djupsnön och göra snöänglar, snö lyktor och bara kasta snö omkring sig. Sånt gör mig lycklig!!  Jag vill leka i snön! Allr blir så mycket lättare när de är vitt på backen! Det  är liksom inte samma sak utan denna fascinerande vita flingorna som kommer som en skänk från ovan när de väl behögar komma och jag tycker verkligen att det är på tiden att de faller ner nu!!!!

Men i brist på snön så lyssnar jag konstant på julmusik och intelar mig att det är vitt ute varje gång jag tittar ut genom fönstret! Jag längtar som tusan att få åka upp till fjällen, åka skoter och skidor!!! När jag blir stor ska jag alltid fira jul och nyår i fjällen så det så!!

vars är denna underbara snö???

 

 

Eftersom att jag är färdig med min stora rapport så belönar jag mig själv med en ledig dag och åker ner på stan och fixar lite saker och imorn tar jag tag i att skriva min AUO 1 rapport pice of cake max åtta sidor med 1½ radavstånd de borde gå fort bara jag hittar nått att skriva om haha!!

 

Lussekatter och julkakor

Publicerad 2011-11-29 18:07:24 i Allmänt,

Japps nu är Lussekatterna bakade! dom blev förövrigt inte helt dumma dock så belv en plåt väldigt bruna men det funkar nog ändå :P
Bakade även Cornflakeskakor sjukt goda oh väldigt nyttiga, NOT! Men man måste passa på att baka när det är jul!
Nu inväntar vi bara middagen och sen blir det Ib träning wohoo!!!  :D

Första advent

Publicerad 2011-11-29 11:35:45 i Allmänt,

Sjukt vad dagarna går fort hinner liksom inte med mig själv eller allt jag ska göra, förstår inte riktigt att det var första advent i söndags nu är det ju faktiskt jul på riktigt! Nog för att jag har haft julstämmning här hemma lite längre men ändå nu är det liksom ok att tända adventsljusstakarna och baka julgodis :D

Iaf så ska denna vecka gå i pluggets täcken, måste säga att jag faktiskt är lite nöjd  över mig själv, det har flytit på riktigt bra igår och idag så nu är jag inne på att försöka hitta på en titel till mitt arbete så man kan väl säga att jag är klar :D Så nu är det dags att sätta sig in i en ny rapport ska ju skriva om Min AUO 1 rapoprt lika bra att börja kanske jag hinner göra den innan jul med de skulle vara sjukt nice!

I lördags hade vi match i skellefte och tre poäng tog vi med oss hem! Sjukt jag skönt! i söndags så var vi och såg Twilight med joel och Carro. BRA FILM! längtar tills den sista delen kommer!

Känner mig rätt färdig med pluggandet för idag så jag tror jag skall baka bröd och lussebullar bara för att jag kan!








slog in någa klappar igår, blev vitt papper i årblev faktiskt riktigt fina!

idag är det en sån där dag...

Publicerad 2011-11-24 09:45:35 i Allmänt,

... när jag känner för att inte göra nånting. Har suttit och stirrat in i dataskärmen en lång stund nu och varken orden eller tankarna vill oraganisera sig. Ibland är det som att det blir error i hjärnan och ingenting verkar funka iaf när det kommer till att måste plugga och skriva. Det är tur att jag känner mig så pass långt fram att jag kan ta helg den här veckan och ta nya tag på måndag!

Idag ska jag nog ägna mig åt min symaskin, känns som att vi behöver en dejt ;) Alltid kan man sy ihop nått roligt, det finns ju några jag kan sy åt nu :D

Blir nog nått sånt här idag!

 

 

såg att jag fått en kommenter om brödet jag bakade igår och visst kan jag dela med mig av de här kommer de kusin!

Lingonbröd i Långpanna

7dl Vetemjöl

7dl Rågsikt

7dl Grahamsmjöl

2tsk Salt

4tsk Bikarbonat

1L Filmjölk

1½dl Sirap

2dl Lingonsylt

 

Sätt ugnen på 185 grader

Blanda alla torra ingredienser

tillsätta sirap, filmjölk och lingonsylt

jag brukar slänga i lite frysta lingon med, mest bara för att jag har det i frysen

Blanda ihop allt, blir en kladdig deg

och häll ut i smord långpanna

Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min

kanterna ska ha släppt och den ska vara gyllenbrun då är den typ färdig

 

Hoppas det skall smaka!

Middag!

Publicerad 2011-11-23 16:35:16 i Allmänt,

Efter först en promis och sedan en löptur så står nu äntligen brödet i ugnen och maten på spisen. Känner mig riktigt effektiv idag! Har bakat ett bröd på bikarbonat med lingon i, bakar typ alltid de här brödet för att det är lätt att göra och det blir väldigt gott!!


brödet i ugnen bara att invänta att klockan ska ringa!

Och till middag blir det inte bättre än en gammal god klassiker, stuvade makaroner och köttbullar, tar lite tid att stuva makaronerna men så värt det är så där barnsligt gott så man kan nästan äta hur mycket som helst!

Ikväll ska jag bara njuta av att vara hemma själv då Danne ska i väg och se hockey och fotboll. Jag ska placera mig i soffan med en kopp te och mitt nybakade bröd så hittar jag säkert nått på teven som jag kan titta på!

Plugga, julklappar och en promis

Publicerad 2011-11-23 12:41:31 i Allmänt,

Har som mål att försöka skriva en sida per dag för att mitt skrivandet skall gå famåt, kan väl inte säg att det har gått klockrent för då skulle jag ha vart färdig för länge sen! Men det är skönt att ha ett mål med varje dag och vecka för annars skulle jag nog inte få mycket gjort! Idag känner jag så att inspirationen inte riktigt finns men jag har ändå lyckats knåpa ihop lite över en sida så jag känner att jag kan ta ledigt med gott samvete resten av dagen hehe

Nu längtar jag tills på fredag får då får man CSN och lön! nog för att alla pengar kommer försvinna på en gång efter hyra och Studentski är det nog inte mycket kvar. Men skitsamma för då ska det köpas julklappar! Älskar klappar älskar dem nästan mest när jag får slå in dem gillar verkligen att pyssla med paket! jag älskar enkla inslagna klappar fast gjorda med lite kärlek jag gillar när man ser att man lagt ner lite tid även på utsidan av paketet. I år har jag tänkt mig nått i den här stilen...


Fast med röda band och kanske ge mig på att lacka dem, vet att mamma ska ha en sån lackstämpel hemma! De är nästan det roligast att få slå in klapparna haha  jag kan inte vara riktigt normal jag vet!

Nu ska jag ta mig en promenad ner till bibblan och låna och lämna tillbaks lite böcker, sen blir det nog en löptur om jag ids :P ska ju hinna baka bröd med vilken oerhört jobbig dah de här blev helt plötsligt :P

Två förluster med en liten vinst...

Publicerad 2011-11-22 19:06:25 i Allmänt,

Den här dagen började så där men nu känns det lite bättre :P Efter lite efterforskning så visade det sig att Ribban i min förra idrottsklass har ett papper som kan rädda mig från att läsa om en kurs vilket känns väldigt bra! Sen så tror jag även att jag äntligen har kommit underfund med vissa saker i mitt skrivande så nu är det bara att pinna på!!

Jag och Danne brukar när lusten faller oss in börja tävla om olika saker så som bio besök eller fika priset kan vara lite vad som helst, men även lekarna. Vi tävlar när vi kommer på en lek som vi tycker sig passa att leka i allt från pricka en kapsyl i ett glas till vem som kommer först upp för trappen. Idag var en sån dag när vi fick för oss att tävla lite. Vi har kastat gris här hemma och nästan dött av hysteriskt skratt och bollar som flyger överallt i lägenheten. Men sjukt kul var det! Det tråkiga var att jag förlorade de två mgångarna som var dyrast så nu är jag skyldig Danne ett bio besök och snacks till det medan jag vann omgången som vi spelade om drickan. Värdelös omgång att vinna en drickan var ju de billigaste :P men om man ger sig in i leken får man, leken tåla!

Nu sitter jag här i soffan och sörjer min förlust i griskastningen, men snart är det dags för IB träning ser jag frameomt skönt att komma ut genom dörren en gång idag iaf :P

Det är tydligen fler än jag som är peppad på IB träning!

Har lagt ut en ny matta ihallen och det är numera favvoplatsen
att både sova och busa på

Motgång...

Publicerad 2011-11-22 14:42:38 i Allmänt,

Är ju inne på sista kursen och egentligen är ju som det här det sista jag har kavar att göra innan jag är färdig. Men nu verkar det som jag kommer behöva läsa om en kurs i vår. Tyvärr har jag bara mig själv att skylla, har haft en släpande kurs sen typ förtsa terminen. Men eftersom det bara en sex poängs kurs och jag fått godkänt i alla andra kurser så har den som aldrig vart ett problem för mig. Så jag har helt enkelt glömt bort den, inte haft en tanke på att jag inte är godkänd på alla kurser.

Pratade med studievägledaren idag hon skulle se vad hon kunde göra, eller helt enkelt i värsta fall att jag måste läsa om kursen vilket jag inte alls ser framemot sätter mig hellre bara ner  och skriver en ny rapport det känns bättre än att läsa om hela kursen men men. Som tur var så om jag måste läsa om den så var det bara praktik och rapport som skall göras. Vi får väl se, framtiden får utvisa vad som händer. Men helt klart sjukt dåligt av mig, så ett råd till alla som pluggar, se till att klara alla kurser!!

och inte nog med detta, så alla roliga kurser jag sökt och verkligen ville läsa till våren dom är inställda!! så nu läser jag bara 15 poäng istället för 30... jäkligt surt när jag verkligen sett framemot att läsa idrottskurserna men jag får väl hitta nått annat att läsa eller så får jag helt enklet se till att jobba jobba jobba, borde ju vara lätt att få vicka lite som lärare kan man tycka hehe

Med en positiv intsällning så löser sig det mesta var det inte så!  Nu ger jag upp för den här dagen och ägnar mig åt att sträcka på ryggen och vänta på att de ska bli Innebandy träning ikväll!

Har hört följande...

Publicerad 2011-11-21 09:06:47 i Allmänt,

... att det är fem cenitmeter snö i Dorotea bara de säger ju att när jag blir stor så ska jag flytta till inlandet där snön alltid verkar komma! Så om ni ser ett lärar jobb i Dorotea tveka inte att tipsa mig om de :P

Borde verkligen ägna denna dag åt att skriva men inspirationen finns bara inte där, förstår ju fortfarande inte vad jag ska ha den där j*vla teorin till. Men de gälller väl bara att ge sig fasen på att man kan jag ska ha skrivit färdigt innan jul så är det bara för jag ska ha Jullov som bara går ut på att jobba och att äta gott! Så det är väl bäst att jag öppnar mitt dokument och försöker skriva ner lite ord. Men det lockar sjukt mycket mer att gå upp i förrådet och hämta ner mina tomtar, men skolan går först var de inte så....



Jag vill göra snöänglar och busa i snön!

Lite jul...

Publicerad 2011-11-20 19:21:56 i Allmänt,

Var ju hem till Norrfors och hjälpte mamma att plocka fram lite jul och byta gardiner. Fick i farten även med mig julgardiner ocg lite mattor och lite tomtar hem till mig så jag kunde inte låta bli att börja byta gardiner hemma hos oss heller. Det blir så mysigt och fint med röda julgardiner och lite adventsstjärnor! Så till veckan får väl lite tomtar och annat smått och gott komma fram så man får känna av lite jul här i lägenheten innan det är dags för att fira jul hemma. Sen ska vi se om vi kan fixa till en liten julgran med. Ja, egentligen är det tabu att kä granen innan den 23 men eftersom att vi inte ska fira jul här i lägenheten så känns det endå helt ok att klä en liten gran, måste ju ha något att lägga alla klappar under!

I veckan så får vi ju pengar så då börjar julklappsinköpen på riktigt tjohoo!! så nu för att det ska bli perfekt så är det verkligen bara snön som fattas, vet ett väldigt tjatande om denna snön men saknar verkligen snön!!

Nu blir det söndags mys Sporten och sen film :D

Min julängel!

Norrfors

Publicerad 2011-11-19 10:18:00 i Allmänt,

I går blev verkligen en bra kväll, maten blev bra och sällskapet var ytterst trevligt! Å inte för å skryta men maten blev verkligen sjukt god! De var inte helt fel heller att börja denna dag med att äta oxfile till frukost haha

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma så jag får komma hem till Norrfors vi ska om vi hinner ta en tur ut i skogen å hitta en gran! Men julstämmningen infaller sig inte riktig när snön fattas. Nu tycker jag faktiskt att det är okej att börja plocka fram lite jul de är ju endå bara en vecka till första advent!

Blir nog kvar där ute hela dagen, gillar att vara hemma i Norrfors är som så mysigt där ute! Ne nu är det dags att åka!

Hemma!



Jag vill ha en sån här vinter!

Middagsgäster

Publicerad 2011-11-18 15:39:05 i Allmänt,

Sitter och funderar på om jag ska börja förbereda middagen lite nu, vi får nämligen middagsgäster ikväll! Min kära kusin Emma och hennes karl Matte ska komma  hit på middag kommer bli super trevligt. Men jag  är lite dålig på de där med tidsplanering hur lång tid allting tar att tillaga, men det är nog bättre att det är lite halvfärdigt en inte ens påbörjat :P Så jag ska väl ta å böra skala lite potatis och rosta lite nötter hehe



Dukning är iaf gjord!

Trevlig fredags kväll alla!!

Nu var det bestämt!

Publicerad 2011-11-18 13:29:55 i Allmänt,

varje år har vi åkt och även i år blir det av Student Ski i Hemavan! Ska bli så sjukt roligt det blir ju säkerligen sista gången då man nu snart har pluggat färdigt. Men det ska bli en minnesvärd skidhelg, åka skidor dricka öl och bara njuta av att vara med bästa gänget! I år ska jag verkligen öva på att bli bra på att åka skidor haha  svårt när man bara ha åkt snowboard typ så länge man kommer ihåg. Men de måste ju gå å bli en stjärna på att åka skidor med :P
Länge kvar tills slutet av januari men jag längtar redan som tusan!

Underbra värld!

som sagt ser verkligen framemot att åka, kommer att bli helt magiskt bra!

Mörkt ute, mörkt inne, snart...

Publicerad 2011-11-17 16:11:19 i Allmänt,

... får man plocka fram julstjärnor och adventsljustakar! Jag älskar allt som har med jul att göra. Älskar att pynta och plocka fram tomtar och änglar. Pysslig som jag är så är det även sjukt roligt att slå in fina julklappar! Få dricka glögg i mängder och äta julgodis finns det nått mysigare! LOVE IT. Nästa vecka ska varje ledig stund ägnas åt att göra vårt kära hem väldigt juligt allt från pynt till bakning!

skönt att ha något att se fram emot, för plugget är inte de roligaste. Inte var de lättare idag men det lossnar nog snart hoppas jag.

Var ner på stan idag och knäckte till ryggen idag det är faktiskt sjukt skönt när det knäcker lite :D Sen ringde mamma när jag var på väg hem och bad mig gå in på systemet och köpa Blossas års glögg. sagt och gjort så nu sitter jag här och längtar väntasfullt tills man får öppna den och smaka om det är någon hit!



Måste bara lägga upp en bild till för när man tycker att det är väldigt tråkigt och less på det mesta så hittar man klump ett och två sittandes i fönsterkarmen, kan få vem som helst att smälta haha



tydligen nått som är väldigt intressant där ute!

Giv mig styrka

Publicerad 2011-11-16 16:43:42 i Allmänt,

Hatar att vetenskapliga böcker är så förbannat svårlästa, kan ingen ge mig en lättläst bok!!! Eller skriva åt mig vad sociokulturella perspektiv är? Eller jag fattar ju kärnan men jag tror inte att det blir godkänt att sammanfatta skiten på två meningar, helt sjukt har suttit och läst typ hela dagen för att hitta nått vettigt som jag kan använda mig av och mycket lite är användbart iaf för mig. Förstår ju som sagt inte hälften av vad som står. Varför bara itne skriva på begriplig norrländska!

Tänkte mig att de inte skulle vara så svårt att bara slänga in et liten teori så där, men nu känns det hela inte lika lätt längre måste ju kunna koppla skiten till resten av arbetet med. Plus att alla böcker som verka handla om detta är utlånade tydligen ett populärt ämne. SUCK! Ne de är väl så när man är så nära mållinjen så kommer bakslaget och man är tillbaks på ruta ett, FÖRBANNAT!

Tog mig en löptur för att släppa allt och rensa huvvet från teorier, tyckare och tänkare. inte blev de så mycket bättre hölll på bli överkörd av en idiot till cyklist och sen så fick helvetes ont så jag kunde inte springa så fort som jag ville eller så långt som jag hade tänkt, en än gång FÖRBANNAT!

Tur jag ska och knäcka till ryggen imorn, får vi hoppas att de går  över det är ju inte billigast att knäcka till ryggen varje vecka. Ska ta och stretcha ryggen lite nu så kanske de onda går över litegrann iaf. Sen får jag väl återgå till att försöka förstå teorier kommer nog bli lite tokig på grund av de här GAAAAAAAh!

Men hare bra  alla jag ska fortsätta tänka på Vygotskij och hans teorier om lärande, FÖRBANNADE gubbe!

Mittseminarium

Publicerad 2011-11-15 18:02:23 i Allmänt,

I dag var det dags, typ första dagen i skolan på sjukt länge, bara att cykla ner på universitetet tog emot man blir faktiskt lite bekväm av att bara jobba hemma. Men men det var bara att pallra sig iväg för att få veta hur det egentligen stog till med mitt rapport skrivande. Väl där så fick jag veta en del som jag borde lägga till som fattades, men det kändes  ändå hyffsat bra det var inte så jätte stora saker som skulle ändras så om det går bra så ska jag nog ha gjort bort de den här veckan och sen nästa påbörja diskussionen. Fördå kan man Julpynta hela nästa vecka :P

Nu gäller det bara att hitta en bok som handlar om det scosiokulturellaperspektivet, ingen som har en sån på lager? De verkar vara populära böcker då alla är utlånade på UB suck. Får väl sätta mig i röda rummet för en gångs skull och läsa lite :S såg jag verlkligen itne framemot men vad ska man göra om det inte finns någon bok.

Kändes skönt iaf att det var så fasligt mycket som måste ändras det är bara att tuffa på med skrivandet så ska nog mitt skrivande vara färdigt innan jul!


Idag har iaf vädret blivit lite kallare jag vill ha snö till första advent, så det är nog dags att den behagar komma nu! Längtar efter julmusik, julmarknader och julklappar! Älskar den här tiden på året, ja iaf om det kommer snö annars blir det bara mörkt och tråkigt.

Nu mat och sen IB-träning! Bra dag de här :P

En än gång måndag

Publicerad 2011-11-14 16:16:41 i Allmänt,

Helgen bara springer förbi så var det dags för ännu en ny måndag och en ny vecka!

Fredagen var lugn och mysig hängde med Lucy och vi fastandde i lite nostalgi, de är ju sanrt tio år sedan vi gick ut nian så vi satt och lyssnade på musik som var populär då haha  shit va tiden går fort på den tiden så satt man ju framför radion och väntade på att ens favorit låt skulle komma så man kunde spela in den på sitt bland band!  de var tider de!

I lördags så var det dags för match igen, ännu en vinst kunde inkaseras och upp i serieledning inte illa! På lördagkväll bjööds det på gomiddag hos Olle och Gina en väldigt trevlig kväll! Sen i söndags åkte vi hem till Norrfors det var ju trots allt Farsdag, måste ju fira pappsen på den viktiga dagen! :D

Vad har jag mer hunnit med att göra, hmm jo jag har sytt lite barnkläder, min kära kusin Johanna har nu fått sin lilla pojk så jag tyckte det var dags att börja knåpa ihop lite saker! Jag sydde en bebisbody väldigt söt blev den men sen så blev det även en till min andra kusin och deras lilla pojk Viggo kunde likosm lite låta bli, de är så roligt att pyssla på med symaskinen!


Den första bebisbodyn! sjukt söta små apor!

så här blev den till viggo. Blev en tidig födelsedagspresent tänkte

man vet aldrig om man hinner annars!

blev även ett par byxor till!

 

Det blir nog mera sånt här nu, kan ju inte hålla mig ifrån det är ju som sagt så otroligt roligt att ha något att pyssla på med, desutom blir det ju så sött!!

Sen har jag ju glömt att visa mina nya glasögon har ju haft dem nån vecka nu så nu börjar jag känna mig riktigt bekväm idem.

 

kanske inte den snyggaste bilden på mig men den får duga haha

 

Har suttit hela dagen och läst och skrivit kommentarer till en rapport, imorn är det nämligen dags för mitt opponering då ska man ha hunnit hälften. Känner mig rätt i fas med mitt arbete men får se efter imorn om jag blir total sågad :S svårt att veta hur duktig man ärpå sånt här när man aldrig gjort de förr. Har desutom bara hunnit med att läsa den som jag ska opponera på men jag borde ha läst den andra med men efter en heldag med att stirra in i dataskärmen så känns mitt huvve helkonstigt.

Nu blir det nog bara mat och sen en promis måste ha lite frisk luft sen får jag se om jag orkar läsa igenom den andra rapporten!

 

Travdags

Publicerad 2011-11-10 12:54:35 i Allmänt,

Inte gör jag det jag borde göra iaf! sjukt va tråkigt och segt det är att plugga!

Jag började denna dagen istället med att ta en morgonpromis med Lucy, alltid lika trevligt att få gå å prata lite! Sen fick jag ett ryck och bakade lite bröd! har hittat en väldigt enkelt men framför allt väldigt gott bröd att baka! Det bästa av allt är att de bakas på bikarbonat så de behöver inte jäsa och sen så bakar man det i långpanna så det blir mycket bröd på liten ansträngning det gillas!! MUMS helt enklet!

Sen funderad jag i en minut om jag skulle orka öppna dokumentet och skriva lite och svaret blev neeeeeeee, så jag städade lägenheten istället! så nu är det rent och fint här hemma plus att det luktar nybakat bröd! Känner mig otroligt duktig trots att jag inte alls gjort de jag ska men så är det ibland.

Så mycket mer plugg blir det inte idag heller för nu väntar vi på Dannes pappa som ska ta med oss på..

 

Tydligen är han delägar i nån häst som ska springa så vi ska följa med och titta lite, är ju inte specielltintresserad men allt slår att sitta hemma framför datorn och plugga haha börjar  nog bli lite sjukligt less på det jag gör så tur att när de är färdigt så behöver jag inte göra de nå fler gånger!

Som sagt nu blir det trav får hoppas hästen vinner!

Hoppla, hoppla hästen!

Löptur

Publicerad 2011-11-09 17:10:49 i Allmänt,

Har ju inte kunnat vart ute å springa då jag har fått så jäklarns ont, typ som mäjltugg fast mycket ondare åsså har de suttit högre upp än vad mjältugg gör. Men fick höra när jag var och fixade till min rygg att min stelhet i bröstrygg hörde ihop med att jag fick ont när jag var ute och sprang. Jag kunde inte ens springa två kilometer utan att dö av onthet. Sjukt drygt då man vet att man verkligen orkar mer men det går itne för att man har ont. Men har ju vart två gånger hos kiropraktikern som har  fixat och donat med ryggen. Det har kännts bra på innebnadyn så idag provade jag mig på en liten löptur.

Hade som mål att ta mig runt på min fem kilometers slinga, vilket jag gjorde utan problem orken finns absolut där men det bästa av allt var att jag inte fick ont utan kunde bara springa på utan att behöva ha ont!! Wohooo!!!!!



sägs ju att man blir tant när man fyller 25
så det här måste ju ha vart jag idag då!

Hälsan är på topp

Publicerad 2011-11-09 14:54:43 i Allmänt,

Fick för ett tag sen en inbjudan om att vara med på ett forskningsprojket om typ svenska folkets hälsa och hur vi mår allmänt. De ingick att först svara på en massa frågor om hur du lever ditt liv hur då mår och allt sånt som hör till. Sen idag var det dags att göra en fysisk undersökning om hur jag mår. De kollade längd, vikt, hörseln och hur mycket luft man fick plats med i lungorna. Ändå kul att veta och inte behöva gå till vårdcentralen och kolla bara för att man är nyfiken. Sen fick man även veta fettprocenten i kroppen i armar ben och bål områdena även de lite kul att veta bara för att, inte för att jag eegentligen bryr mig men som sagt kul att veta!

Sen tog de även massa blodprov och urinprov och svaren på de får man om ca en vecka. Men de hon kollade idag så var allt tipp topp. Men de är ju trots allt oftasst via blodproven som man få veta hur men egentligen mår :P så bara hoppas man mår bra!

Sen lyxde jag och Danne till det med att äta Lunch på stan när vi liks var där. Så det blev lunch buffe på Costas inte alls dumt riktigt gött!!

Nu ska jag fundera om jag ska gå på pass på iksu eller ge mig  ut och löpa, har inte testat helt att löpa sen jag vart och fixat ryggen. Så kasnke ska testa de och se om de har blitt bättre, svåra frågor de här de tål att tänkas på!

Dagarna går fort

Publicerad 2011-11-08 09:16:50 i Allmänt,

I lördags var det match igen. Hela vägen till och från Skellefte. Egentligen är det aldrig roligt att åka dit, man undrar ofta om domarna ens läst regelboken. Men så är det i skellefte så bara att acceptera  när man väl åker dit. Vi vann matchen med 5-1. skönt att åka därifrån med en vinst annars hade dagen kännst otroligt bortkastad! speciellt när man sitter på bänken, de är sånt man är medveten om som målvakt att åka på borta matcher oh sitta bänk de händer. Samtidigt så ska man inte gräva ner sig för de man ska ta platsen och se glad ut, men nog spelar jag hellre !

dags att bita ihop iveckan och spela så bra som jag kan, lätt att man tappar fokus ibland, eller att man försöker så mycket att det bara blir pannkaka av de hela. Lite så har de känns på sistonde. Kanske dagss att slappna av lite, men de är svårt. Är inne i en sån period då de mesta känns jobbigt och tungt, känner hur ångesten vaknar till liv och kommer närmare. Vill så mycket men ingenting funkar. Hatar känslan, man känner sig nere, fast samtidigt så vet man att men egentligen inte haar nått att vara ledsen över. Egentligen är jag precis där jag vill i livet, men ändå inte. Måste ju vara därför man känner så här....  SUCK

Ne dags att skriva några ord på rapporten så de händer nått, eller ta en promenad, men vart är SNÖN undrar jag också, kanske därför man känner isg nere, det har inte blivit vinter än! LÄngter faktiskt sjukt mycket efter kyla och snö!


Jul hemma i Norrfors!


Pimpla röding!




De är de här dagarna jag längtar efter, de här kanske är det bäste
stället som finns! Älskade Boxfjäll!





Vill ha sånna här dagar i år också, sol kyla, snö och skoter!

Pricken över i:et är nog pappas fastkörning,
strax efter att han haft en föreläsning för danne hur man ska göra
för att inte köra fast! :D



Lördag

Publicerad 2011-11-05 08:00:44 i Allmänt,

Hade en väldigt trevlig och mysig lördags kväll med Johanna! Idol och kladdkaka kan knappast bli fel! Måste göras fler gånger!

Uppe med tuppen idag, nästan iaf! idag beger jag mig mot Skellefteå för match! bara att hålla tummarna att vi kommer hem med tre nya poäng, så blir bussresan hem lite roligare!

får hoppas vi är realtivt snabba hem så jag hinner kila förbi hos Lucy och Micke en stund innan det är dags för utgång :P FÅr hoppas vi har tagbit tre poäng annars blir de nog ingen utgång!

Ne ska ta och packa ihop väskan och käka lite frukost, ha en bra dag alla!

Kanske dags för en update igen!

Publicerad 2011-11-04 09:01:45 i Allmänt,

Herregud, glömmer bort att jag har en blogg emellanåt, snacka om bra minne NOT!

Men vad har hänt på sistonde då, väldigt bra fråga. Som vanliggt händer de fasen inte mycket hehe

I lördags s tävlade Danne i Umeå Atletic, tre grenar chins Dips och rodd, faktiskt inte helt fel att börja lördagen med att glo på killar med mycket muskler jag och Carro satt på läktarn och storglodde :P Det roligaste var att det slutade med seger för Danne i rodden och en total andra plats för Olle ( Dannes träningspolare). Sen toppade vi lördagen med en utgång. En fantastiskt rolig och härlig utgång! Men på söndag så mådde man som man förtjäna haha!

Har som  sagt inte så mycket för mig så det mesta kretsar kring Innebnady och plugg :p och i Tisdags var det dags för DM match mot Division 1 laget Umeå City. Vi gav dem en ordentlig match, vi spelade otroligt bra sjukt härligt att se att det finns inom oss! Tyvärr förlorade vi i sudden men absolut en match vi kan lämna med huvudena högt hållna!

Igår så var jag ocg fixade till min trasiga rygg, vilket var skönt samt att hon sa att behandligen verkat så bra på mig så nu räcker det med lite underhåll tjohoo! så skönt att inte ha ont! Sen kom det brev på posten och mönstrerna som jag beställt för ett bra tag sen damp ner! så nu ska jag sätta igång att sy på riktigt igen. skapa saker med min symaskin. Jag menar köper man en symaskin för masssa tusenlappar så måste den ju användas!!!


Idag är det fredag och All Helgona. Jag och mamma ska åka och tända ljus på gravarna. Jag tycker på nått vis att det är så mysigt och stillsamt på kyrkogårdarna på hösten när det är många gravljustända!  Ska även hämta ut mina nya glasögon tjohoo!!  blir en bra fredag de här!

Bjuder på lite bilder på Min kära Daniel han debuterade som modell igår och bilderna är inte att leka med, sjukt snygg!!

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela